Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
14.3.2008, Pavel Boček, aktualita
Novou řadu laptopů Gemstone Blue od Aceru, které mají jako první širokoúhlé panely s úhlopříčkou 16 a 18,4'', nyní zastupují prozatím jen dva modely vyšší třídy - Aspire 6920G a 8920G. Oba budou dostupné s panely zvládajícími rozlišení do...
David123456789 | 25.6.200820:10
Mám ASPIRE6920G a jsem naprosto spokojen
Odpovědět0  0
Franta49 | 15.3.200821:46
Prošlo mě rukama spoustu notebooků různých typů, značek a já osobně jsem neměl problém s žádným. Když se mě něco pokazilo vždy šlo o věc nepředvídatelnou a díky stáří notebooku pochopitelnou = např: výměna mechaniky DVD ­(byla už dost stará a není dělaná na dlouhodobější zátěž­), WIFI karta ­(taky věc co se může rozbít­) atd. atd. Kdo se k notebooku chová jako hovado, otevírá víko silou za stranu, místo za horní okraj a pak si stěžuje na naprasklé panty, narve notes do nechráněného obalu kde působí velká síla na víko a díky tomu se mu objeví vadné pixely, je u mě blb a nějaká značka ho nezachrání.
Acer měl předchozí řady slabší právě v provedení pantů, ale současné modely http:­/­/www.acer.cz­/public­/page4.do?link=oln56.redirect&dau22.oid=26605&UserCtxParam=0&GroupCtxPa­ram=0&dctx1=4&CountryISOCtxParam=CZ&LanguageISOCtxParam=cs&ctx3=­-1&ctx4=%C4%8Cesk%C3%A1+republika&crc=1698807574#inu57_45126
jsou hodně povedené disagnově a provedení, odolnost atd. už je super.
Servis Aceru je rychlý a co jsem slyšel od kolegů, hodně dobrý. Něco se vám rozbije, zavoláte Acer servis, dojede za vámi boreček a za zhruba 2 dny vám doveze opravenou věc zpět.
Podpora na netu je jedna z nejlepších ze všech značek na trhu HP, IBM atd. se nechytá. Prostě Acer je pro mě nejlepší firma a žádný jinný notebook bych už nechtěl. Oháněním se značkou Dell, Toshibou a jinýma může jen nezasvěcený hlupák. Toshiba v ČR nemá podporu ­(ČR trh ji nazajímá­) a za dell zaplatím 2x, 3x tolik co za Acer ve stejné konfiguraci. Raději si koupím 2x až 3x novej Acer :­-­)
Po zhlédnutí obrázků nového disagne notebooků od Aceru, musím říct, že jsem jim zase něco povedlo a jsou to krasavci. http:­/­/www.acer.com­/gemstoneblue­/eng­/
Odpovědět0  0
kylián | 15.3.200822:21
no krasavci to jsou ­"dizajnově­" se mi dost líbí, akorát mi tam nějak moc nezapadají ty multimediální tlačítka vlevo. Já si na tyhle ­"novoty­" nikdy nezvykl a mám strach, že to zůstané nevyužité. Ale počkám si na nějakou větší recenzi a pak se rozhodnu. Notebook budu kupovat cca v červnu, takže mám ještě čas.
Cenově ­(i ten design ujde­) mě ještě lákají některé modely značky MSI ­(microstar­). Nemáte s nimi někdo nějaké zkušenosti?
Odpovědět0  0
Myho | 4.6.200818:37
uplne s tebou suhlasim. je to presne tak ako vravis a je to uplna pravda. moj oco ma firmu, predava Acer NB dokonca on aj ja sme Acer Sales Experti a na kazdom skoleni nam Acer neustale dokazuje ze vsetky zle reci co sa o nom hovoria su uz velmi davnou minulostou.
Odpovědět0  0
gigik (81) | 15.3.200818:21
hmm na praci mit dysplej s pomerem 16:9 asi moc med nebude...
Odpovědět0  0
CeCo (121) | 14.3.200818:29
Je v tych notasoch aj blu­-ray vypalovacka alebo len blu­-ray citacka? Toto sa akosi zabuda uvadzat v tychto TSkach a­/alebo objavoch na nete...

C
Odpovědět0  0
ZOLLINO69 | 14.3.200818:27
acer­-e mozu byt pekne jak chcu, nikdy by som si taky kus srotu nekupil. kazdy vie preco =)
Odpovědět0  0
Silver | 15.3.200813:14
Co je na Aceroch take zle? Da sa povedat za maju pravidelne najvyssi vykon, spolahlivost a najlepsi design
Odpovědět0  0
ZOLLINO69 | 15.3.200818:51
acer je v pohode pre nenarocneho uzivatela, ktoremu nevadi obcasna nepodpora jeho hardveru na roznych OS. pre uzivatela ktory nepotrebuje nutne vyuzivat vsetky features kt. notebook ma, pretoze jednoducho nefunguju. ak sa ti acer pokazi a zijes v cechach alebo na slovensku, zistis aj o com je podpora aceru. a ked sa ti notebook vrati po 3 reklamaciach v stave ze v nom lieta uvolneny srob a HDD obsahuje data ineho cloveka, pochopis o com je acer. Acer je financny lowend a jeho produkty aj tak vyzeraju. Ak acer, tak maximalne obrazovky. A ja som neni notoricky prudic, ja sa vam skorej radim poradit. Acer moze vyzerat akokolvek pekne, ale ak acer tak najlacnejsi model, kde vas strata penazi nebude tak mrziet. To je moj nazor na zaklade mojich skusenosti. Nemusite s nim suhlasit samozrejme.
Odpovědět0  0
kylián | 15.3.200813:51
tihle notoričtí shazovači aceru už mě docela nudí
Odpovědět0  0
kylián | 15.3.200819:19
zažil jsem ve firmě různe značky notebooků ­(acer, HP, Fujitsu Asus­) a acer nám po zkušenostech vyšla jako značka, která na tom ani náhodou nebyla tak špatně, jak se o ní tvrdí. A konkrétně co se týká podpory, ta byla zrovna u toho aceru vždycky na 1. A že je acer lowend? ­- asi záleží na typové řadě ­- nejlevnější řady jsou asi nejméně spolehlivé, ale to bude asi stejné skoro u všech značek. Za poslední rok se podle mě ceny u značek natolik vyrovnaly ­(i když výjimky jako dell asi pořád zůstávají­), že mluvit o nějaké značcce jako lowend už pomalu ztrácí smysl.
Odpovědět0  0
ZOLLINO69 | 15.3.200819:23
xces povedat ze apple a acer maju rovnaku kvalitu servisu? je mozne ze som akurat nemal stastie, ale viem, ze kamarat mi spominal este pred tym ako sa toto stalo mne, ze dal reklamovat acer notebook , na pricine bol HDD, opravili, vratili, a kamarat nasiel normalne na tom HDD data ineho cloveka. este aj jeho t.c. Tak mu zavolal aby sa mohli stazovat. ved to je na zalobu a nie staznost. stalo sa to v roku 2006
Odpovědět0  0
kylián | 15.3.200819:44
srovnávat apple a acer samozřejmě nemá vůbec cenu. Apple bude pořád zůstávat mimo ten hlavní proud, který se nicméně pořád rozšiřuje. Ale většina lidí si asi nezačne hromadně pořizovat apple, když u něj za stejný výkon zaplatí dvojnásobnou sumu.
Já si teď v brzké době hodlám pořídit za vlastní peníze svůj notebook a po zkušenostech co mám prostě nebudu acer apriori vyřazovat z výběru....
Odpovědět0  0
Myho | 4.6.200818:34
veru tak....ja som este NB nemal, ale moj oco predava Acer a este NIKDY!!!!! nemal problem s reklamaciami, alebo ze by sa mu vela notebookov kazilo...vsetci co si kupia Acer su spokojni.
okrem toho, NB neni handra na podlahu ale citlive zariadenie a podla toho sa treba k nemu spravat. Ja si kupim urcite Acer AS6920g, v tej slabsej konfiguracii a uz sa tesim ako budem moct vsetkym kiddas­-om ukazat ze hovoria *****. Ak by sa Acer casto kazil, museli by sa aj HP, DELL ASUS a ine...pretoze sa to vsetko vyraba dokopy v 4 tovarnach na svete.....doslova v 4, nie viac.
okrem toho....ked niekto preda niekolko milionov NB rocne tak sa moze stat ze je z toho dajme tomu 100kusov mierne chybovych.
Ludia ktorych si spominal proste nevedia o com hovoria a prudia proti Aceru aj ked jedine kde videli Acer bol na dakom obrazku z netu.
HOWGH
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.